Vision Extreme Plus

by

Vision Extreme Plus

En kastekanon
Nå har jag voldført meg på sjøørretstanga min i litt over et år. Den har hvert igjennom iskalde dager i Januar med stiv kuling og deilige 5 minus celcius i vågrett snøstorm og vi har solbadet sammen i Juli. Den har tatt sjøørret mellom 600 gram og 2.2 kg.

Stangen er en Vision Extreme Plus #8 9.6 fot – visions kastekanon med solid rygg som ikke bakker for litt harde vinterstormer.
Stangen er perfekt egnet for litt tøffere fiske på kysten. Det er litt synd at det er så mye småørret på kysten i østnorge for jag får ikke satt stangen på ordentlig hard prøve når det kommer til å jobbe med stor fisk. Neste steg blir å ta den til en smålakselv der jag kan få følelsen av litt finlir og jobbing med litt større fisk. Forhåpentligvis slår en medelstor laks på så jag får sette litt press på stangen.

Kastegenskaper
Vision Extreme Plus er en kastkanon! Det er så enkelt. Det er en hardnakked stang som jobber bra i hard vind og under lugne stunder. Den er følelsesam til tross for sin stivhet. Den har bra egenskaper når det kommer til undehåndskast ved steder der du ikke har så mye plass bak deg, men det krever at du har litt sene ute for at du skal få litt zchwung i kastet. Den trenger litt motstand fra vannflaten for å få igang senen.

Eneste minuset
Det eneste jag ikke liker med stangen er håndtaket. Korken er ikke av beste kvalitet. Den er grov i fibrene vilket skaper en følelse av at den er på vei å tørke sønder og av og til føles det nesten ut som at jag får små korkbiter i handen.

Stangen er testet sammen med en Danielsson LW 4Seven med en Scientific Angler Striped Bass Intermediate #8. Dette er en fantstisk kombinasjon. Mange ville sikkert sagt at snellen er for lett for stangen, men kvaliteten på Danielssons sneller er ikke å ta miste på. I saltvann og kystfiske under hele året står den seg veldig sterk sammen med stangen og det er en stentøff kombinasjon som ikke bakker dagen da fem kilosen smeller på.

Vision Extreme Plus Danielsson

Vi gir Vision Extreme Plus fem fiskesnakk
fem fiskesnakk

Reklamer

Stikkord: , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s