Simms Rivershed 2

by

Jag har alltid hatt problemer med at jag lett fryser om beina men nå skal det bli bedring på det. Vi har testet en sko som er litt høyere i foten enn mange andre vadesko. Simms Rivershed lemner mye mer utrymme for sokker og mulighet for å røre på tærna. Skon er utrolig stødig og det er deilig å gå rundt med den. Takket være det ekstra utrymmet så opplever jag heller ikke at den klemmer noe sted vilket gjør at skon gir en bekvem følelse.

God om vintern
Vi har testet skon i vinterføre, på isige steiner og hardt underlag. Vi har derfor også brukt dobb som kan kjøpes til. Når der ligger is på steiner og er mye snø så får du utrolig bra grep og du føler deg sikker når du vader og vandrer mellom stedene. Det er ingen hit å kjøre med skona. Dobbene haker fast i pedalene og de gir nok ikke den beste kjørsikkerheten.
Når det ikke er is og snø så føles det nesten ut som å gå omkring i en fotbollsko. Da blir den plutselig ikke så bekvem. Den fungerer heller ikke særlig bra og studse rundt på steiner når det ikke er is og snø.

Tar man av dobben så gir gummisolen i seg et veldig bra grep. Både på svalberg og gress fungerer skon bra. Nå skal vi bare se hvordan den fungerer i sommervær på stein som er dekket av grønnt sjøgress.

Vi syns dette er en toppsko og seller seg blant alt man kan ønske av en vadesko. Bra allround og stødig som få.

bilde kommer

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s