Fiskesnakk går i taket

by

For to dager siden ble Fiskesnakk publisert på et svenskt nettsted, Prankmonkey, og det medførte at statistikken økte med mange prosent. Fiskesnakk er en ny blogg så vi har ikke rukket å snu oss om og tenke så mye på markedsføring. Når vi så at besøken plutselig var høyere enn noen dag tidligere, dette var dessuten halv ti om morgonen, så kunde vakdaforfaen ikke holde seg og gikk bananas. Plutselig utbrast han, «jag lover deg, vi har 500 besøkere før dagen er over». Well, jag lo litt og fikk tilbake den i fjeset og vakdaforfaen utmanet meg i et veddemål. Jag gikk med på det og utlovte en fin trerettersmiddag med vinpakke (ikke en 3-liters pappvin).

Det er her maskineriet starter. Jag står i en litt merkelig situasjon da jag ju taper veddemålet om jag hjelper til, samtidlig som jag ju vil at vi skal få mer trafikk en vi muligens noen gang kommer til å få. Vi går til verks og oppfordrer venner om å legge opp linken på Messenger og Facebook og det er mange som responderer med å gjøre det. Trafikken strømmer inn og jag blir nervøsere for hvert titall vi tikker forbi. Klokka åtte om kvelden har vi nådd drøye 400 og det ser ut til å gå til h . . . . e for min del. Plutselig så merker vi at titallen ikke tikker inn så kjapt. Vakdaforfaen blir da nervøs men i det kommer han på genidraget og begynner å støre stakkarna som sitter på VG diskusjon og snakker om at det er dritt at man ikke får se fotballkampen og så videre. En link til siden slengs inn og vips så begynner det å tikke igjen.

Kvelden slutter med et fantastiskt rekord og vi fikk 678 besøkere som klikket seg rundt. Kanskje ikke høres mye ut for verden, men det beste er at dere kommer tilbake for å fortsette lese det vi skriver. I dag har vi hatt over 200 besøkere og jag trur det drøjer før jag inngår et veddemål igjen.

Gratulerer vakdaforfaen, og fremforallt, gratulerer Fiskesnakk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s